Horizont Bútor

A Horizont Bútor 20 éve nyitotta meg első bútor boltját és azóta a Dunántúlon 10 városban megtalálhatóak vagyunk bútor boltunkkal. A nálunk található bútorok túlnyomó többsége hazai termék, de található nálunk lengyel és szlovák termékek is.

Üzleteinkben konyhabútor, szekrénysor, elemes bútor, kiegészítő kisbútor, kárpitozott garnitúrák, étkező-garnitúrák, kanapék, ülőgarnitúrák széles választéka megtalálható. Miért a Horizont Bútor? Megbízható, szakszerű kiszolgálással várjuk vásárlóinkat. Minden féle-fajta bútor megtalálható nálunk. Kiváló ár-érték arány. 20 éves tapasztalat. A Magyar bútor piacot figyelembe véve az ár is fontos tényező, és törekszünk a minőség fenntartására.

A bútorgyártás nagyon sokat fejlődött az elmúlt 20 évben, az eljárások is, de az anyagválaszték is bővült. Folyamatosan nyomon követjük ezeket a változtatásokat és igyekszünk elsőként adoptálni a mi környezetünkbe. A Horizont Bútor egyrészt élen jár az újításokban, innovációban, de megtartjuk mindig a jól bevált és keresett modelleket is. A bútorkereskedés egy külön szakma, nem akarjuk misztifikálni, de elhivatottság nélkül ez sem megy. Amennyiben igazán kiváló bútorokra lenne szüksége, jöjjön el hozzánk és nem fogja megbánni.

web: https://horizontbutor.com/

Kanapé óriásraktár

Kanapé óriásraktár: nagy választék, remek árak

Itt tuti meglesz! Miért? Mert általában ötszáz kanapét tartunk 4000 nm-en, ebből csak megtalálja a legjobbat! Sőt, azonnal viheti is!

Úgy tapasztaljuk, hogy ma ülőgarnitúra alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes kanapét ért. Az ágyazható sarok a kedvenc, és ha emellett ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor arra is lehetőség nyílik, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor megváltoztassuk a kanapé állását az új szempontok alapján, egyszerű átszereléssel. 

Mi nem webáruházként üzemelünk, hanem raktárként: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Úgy véljük, jobb, ha a vevő kipróbálja, pl. legalább ráül a bútorra, mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb bútorokról, hanem közép, felső-közép, olykor felső kategóriás minőségű ülőgarnitúrákról és kanapékról beszélünk. Az áraink viszont minden esetben alacsonyak ezért arra kérjük Önöket, UTOLJÁRA NÉZZÉK MEG KÍNÁLATUNKAT, amikor már mindenhol körülnéztek, és megtudták az árakat. Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK. 

Kedves vásárlók! Kellemes böngészést kívánunk az olcsó, outlet ülőgarnitúra kínálatunkban, majd sikeres vásárlást is! 

https://kanape.net/