Minőségi lézerdetektorok webáruháza

Minőségi radar- és lézerdetektorok webáruháza

Harc a traffipax ellen! Ehhez pedig egy LEGÁLIS eszköz a lézerdetektor!

 

Webáruházunkban nagy választékban kaphatóak lézerdetektorok, érdemes szétnéznie! 

Hogyan üzemeltetik a traffipaxot? Rádiófrekvenciás jeleket sugároznak, melyek a gépkocsiról visszatükröződve meghatározhatóvá teszik azok sebességeit. Ezeket a rádióhullámokat a traffipax folyamatosan kibocsájtja, a jelek visszaverődéseit, szóródásait és közvetlen sugárzását a radar detektorok érzékelik és jelzik. Hatásos védekezési módszernek tekinthető egy ilyen eszköz, mert figyelemmel kíséri a rendőrségnél alkalmazott traffipaxok működési frekvenciáit, és azokat érzékelve jelez a vezetőnek.

Webáruházunkban nagy választékban kaphatóak lézerdetektorok

Hogyan mér a lézeres traffipax?  A lézeres traffipaxok is a visszaverődés elvét alkalmazzák, a sugárzott jelek visszaverődéseit, szóródását és közvetlen találatát is képes jelezni egy traffipax-előjelző. Erre azonban akkor van jobb esély, ha még a mérés hatósugarán kívül vagyunk, attól legalább kb. 250 méterre. A lézersugár nyílásszöge ugyanis egy kúp mentén szélesedik a kibocsátás helyétől számítva, azonban rövid távolságoknál még nem lesz elég széles, hogy felérjen a szélvédőre kihelyezett készülékhez. A lézeres bemérés előrejelezhetőségét nagyban megnövelheti a BLS külső lézerérzékelő! A külső detektor a rendszámtáblához felszerelve majdnem mindig beleesik a lézer sugarába, mivel a lézerjeleket többnyire a rendszámtáblákra irányítják, valamint a többszörös érzékelő rendszerének köszönhetően, a messzebbi lézeres mérést is megbízhatóan kimutatja.

 

2005 márciusa óta a kedves partnereinket már nem csak a neten, illetve viszonteladóként szolgáljuk ki, mivel megnyitottuk üzletünket Budapesten a XIV. kerületben (Zuglóban), a Szugló utca 96. szám alatt.

Várjuk az üzletükben is, előzze meg a nem kívánatos büntetéseket!

További infók: http://www.detektorbolt.hu/